^Zpět na hlavní stránku

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Milí přátelé našeho tábora , vážení rodiče a další čtenáři zvědavci :-D...

Máme pro vás pro letošní tábor připravenou novinku, která se týká táborového deníku. Bude oproti jiným rokům řekněme, netradiční.

Již několik návratů z tábora si všímáme zajímavé věci – a to je radosti dětí, když se můžou pochlubit, co všechno na táboře dělali a co se naučili… Na druhou stranu chápeme zvědavost čtenářů našich deníků být v obraze a mít své potomky alespoň trochu„pod kontrolou“. Přišlo nám, že podrobným popisem programu v deníku připravujeme děti o možnost vás překvapit vyprávěním zážitků z tábora. Proto jsme si pro vás na letošek připravili novinku, která by měla tyto dvě věci spojit a navíc se vás pokusíme trochu i zapojit do děje.

Fotogalerie zůstane v podstatě beze změn – každý den vybereme 20-30 fotek, které vám ukážou činnost v táboře, děti nakonec pak dostanou flešku se všemi fotografiemi pokud se povede i s krátkým videem.

Táborový deník bude letos ovšem jiný… bude veden formou lodního deníku, kde se zaměříme na obecné věci- počasí, jídelníček, táborovou náladu…… nebudeme vám na lopatě popisovat jednotlivé aktivity jako v minulých letech, ale pokusíme se to trochu prezentovat v náznacích a indiciích, ať v kombinaci s fotografiemi můžete přemýšlet, co děcka vlastně dělaly :-D . Dětem o této „hře“ samozřejmě řekneme a bude na nich i na vás, aby tato hra fungovala a děti opak po návratu dostaly dostatečný prostor vás vyzkoušet, co jste poznali a sami vám o tom budou povídat... z toho budou mít určitě radost….

Druhou novinkou bude to, že každý den představíme jeden oddíl, krásně nám to vyjde akorát na počet dnů. Představíme kdo je v jakém oddíle, co nám o sobě řekne a oddíl bude mít za úkol mít něco jako „HESLO DNE“. K tomu samozřejmě oddílová fotka…

Doufáme, že tuto hru přijmete za svou a že se to ujme, nám se to zdá jako dobrý nápad, realizace až ukáže jestli tomu tak opravdu bude :-D